Bogholder aalborg og omegn

Om os

Efter mange år i erhvervslivet startede Linette Muus i 2020 ud som selvstændig bogholder i Aalborg og omegn. I 2022 blev Simone Muus kompagnon i firmaet, og vi er i dag begge bosiddende i Aalborg, hvorfra vi også driver vores bogholderi virksomhed.  Læs mere om vores kompetencer og kvalifikationer nedenfor:

Linette Muus //

bogholder
2020 – Nu

hos Huset Muus ApS

Bogholder
2019 – 2020

hos Beierholm

Regnskabsmedarbejder
2016 – 2018

hos Svinkløv Badehotel

Selvstændig Erhvervsdrivende
2004 – 2007

hos Horse Collection

Økonomichef
1994 – 2004

hos Nettoline A/S

Kontorassistent
1989 – 1991

hos NOWACO A/S
Kontorassistent uddannelse inden for handel og økonomi.

Simone Muus //

Controller / Grafiker
2022 – nu

hos Huset Muus ApS

Grundlæggende regnskab
2022

hos Aarhus Business College

Grafisk Designer
2020-2021

hos Tiger Media A/S

Uddannelse: Social Media manager
2021

hos UCN – Professionshøjskolen Nordjylland

Uddannelse: Grafisk Designteknolog
2018-2022

hos UCN – Professionshøjskolen Nordjylland

bogholder aalborg

Bogholder Aalborg og omegn

Huset Muus er en lokal bogholder i Nordjylland beliggende i Aalborg.  Vi tilbyder freelance bogføringsservice i Aalborg og omegn. Vi kan varetage mange opgaver indenfor det daglige bogholderi og diverse ad hoc opgaver. Vi kan bl.a. hjælpe med: Bogføring af bankposteringer, betaling af regninger, fakturering, lønadministration, moms, afstemninger samt klargøring af materiale til revisor. 

Freelance bogholder Aalborg

Leder du efter en freelance bogholder i Aalborg? Huset Muus – Freelance bogføringservice ligger i Aalborg. Derfor kan vi bogføre hos dig i din virksomhed i Aalborg, hvis det ønskes. Det er også en mulighed, at vi varetager opgaverne fra vores kontor. Kontakt os allerede i dag, og vi finder en løsning, der passer til netop din virksomhed.   

Hjælp til bogføring Aalborg

Som lokal bogholder i Nordjylland hjælper vi virksomheder med de daglige opgaver i bogholderiet. For nogle virksomheder kan der være en økonomisk fordel ved at have en freelance bogholder, da man kun betaler for den tid, der er arbejdsopgaver til. Derfor kan det give mening at benytte sig af en ekstern bogholder, hvis der kun er brug for hjælp til bogholderiet nogle timer om ugen.

Effektiv og erfaren bogholder

Vi arbejder effektivt og sætter en ære i at løse de stillede opgaver til tiden. Vi kan tilbyde bogføringsassistance til alle de almindelige opgaver i et bogholderi herunder: Fakturering, betaling af regninger, bogføring, moms, løn, intrastat mv. Vi klargør også materialet til revisor. Se mere om vores priser her.